18 juli 2019

Alzheimer Europe Conferentie in Den Haag (okt 2019)

Eind oktober vindt de jaarlijkse conferentie van Alzheimer Europe plaats (#29AEC) in het congrescentrum in Den Haag. Achter de schermen wordt hard gewerkt, en het programma inclusief sprekers is bekend. En wij zijn er blij mee!

Dementie op jonge leeftijd op het programma
Omdat we verbetering van zorg en ondersteuning van jonge mensen met dementie en hun naasten in veel Europese landen nog in de kinderschoenen staat, zijn we blij met de aandacht voor dit onderwerp binnen het conferentie-programma voor dit jaar. Zowel op donderdag 24 als op vrijdag 25 oktober vindt er een sessie plaats met als thema ‘Dementie op Jonge Leeftijd’, waarbinnen diverse presentaties worden gegeven van sprekers uit verschillende landen. Ook binnen andere sessies staat het onderwerp centraal.

Selectie van relevante presentaties
Werk jij als professional in de zorg voor jonge mensen met dementie en ben je benieuwd of dit congres iets voor je is? Bekijk onze selectie met presentaties die bovenmatig relevant zijn voor de zorg en ondersteuning voor jonge mensen met dementie en hun naasten in Nederland. Een aantal van deze presentaties worden verzorgd door mensen die werkzaam zijn binnen onze ledenorganisaties.

Meer informatie en aanmelding

Lees ons verslag van deelname aan #28AEC, vorig jaar in Barcelona

Meer nieuwsberichten