24 mei 2019

Symposium, save the date: 10 oktober 2019

In het najaar organiseert Zorggroep Archipel een middagsymposium: ‘Dementie op Jonge leeftijd, het zal je maar gebeuren! Hoe dragen wij bij aan een prettig leven?’. Het duurt nog even, maar je kunt de datum vast in je agenda zetten:donderdag 10 oktober 2019.

Sprekers
Professionals zoals Prof. Dr. Raymond Koopmans, Drs. Ans Mulders en Dr. Britt Appelhof en Annemiek van Dussen als mantelzorger, bieden vanuit hun eigen perspectief een bijdrage en verdieping aan het thema van deze middag: ‘hoe dragen we bij aan de kwaliteit van leven voor jonge mensen met dementie?’. De professionals geven een toelichting op onderzoeken over probleemgedrag en psychofarmaca bij jonge mensen met dementie. Ook bieden zij aanknopingspunten tot concrete, praktische handvatten om de kwaliteit van leven te verbeteren van iemand die op jonge leeftijd met dementie wordt geconfronteerd. Annemiek van Dussen geeft een bijzondere inkijk in haar ervaringen als mantelzorger.

Professionals van harte uitgenodigd
Dit symposium biedt professionals een concrete vertaling naar de prakijk, om op deze manier te zorgen dat jonge mensen met dementie een prettig leven kunnen leiden

Flyer en aanmelding
Bekijk de flyer
Meld je dan alvast aan via www.archipelzorggroep.nl/symposium

 

Meer nieuwsberichten