Neem contact op

Om je zo goed mogelijk te helpen, zijn we benieuwd waar je naar op zoek bent.

  • Heb je een vraag of specifieke voorzieningen voor jonge mensen met dementie? Bekijk dan het aanbod per provincie. Je vindt hier ook contactgegevens van alle zorgaanbieders.
  • Heb je een vraag over dementie op jonge leeftijd, voor jezelf of een naaste? Dit kan gaan over vermoedens van dementie, over de procedure rondom diagnose of over de zoektocht naar passende zorg en ondersteuning. Misschien wil je graag dat iemand even meedenkt over ‘Hoe nu verder?’ of ‘Waar kan ik terecht?’. Neem dan contact op met het Kennispunt Dementie op Jonge Leeftijd. Een team van vrijwillige en enthousiaste deskundigen staat je te woord. Je kunt bellen, het contactformulier invullen of een terugbelverzoek achterlaten. Het telefoonnummer is 020-4444999. Het contactformulier en meer informatie vindt u op www.kpjd.nl.
  • Heb je een vraag aan het Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd, bijvoorbeeld over de zorg en ondersteuning voor jonge mensen met dementie in Nederland, meer informatie over Dementie op Jonge Leeftijd, over lidmaatschap, woordvoering of anderszins, vul dan onderstaand formulier in.

 

Adresgegevens:
Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd
Stationsplein 121 – Postbus 2077 – 3800 CB Amersfoort