Lid worden

Interesse in een lidmaatschap? Wij breiden onze leergemeenschap graag uit! Het Kenniscentrum werkt met leden en kennispartners. Leden zijn zorgaanbieders die actief werken aan betere zorg en ondersteuning voor jonge mensen met dementie. Dit kunnen ook huisartsen en thuiszorgorganisaties zijn. Kennispartners zijn organisaties met kennis en expertise op het gebied van dementie op jonge leeftijd, zoals Alzheimercentra. Het gaat in alle gevallen om organisaties, niet om individuen. Een lidmaatschap is niet vrijblijvend. Betere zorg en ondersteuning voor jonge mensen met dementie bereiken we samen.

Meer informatie

corry van montfoort 

“Het Kenniscentrum is voor Amsta van toegevoegde waarde omdat daar alles rondom ‘dementie op jonge leeftijd’ wordt gedeeld en ontwikkeld. Wij dragen daar ook zelf actief aan bij, onder andere middels scholing en deelname aan het project Kennispunt Midden Nederland. Kennis delen is belangrijk.”

Corry van Montfoort

Clustermanager met expertise voor jonge mensen met dementie bij Amsta, Amsterdam

edith de jong

“Het uitwisselen van kennis en informatie ervaren wij als zeer waardevol. Marente is met de huidige afdeling voor jonge mensen met dementie nog in ontwikkeling en deelname aan het Kenniscentrum is hierbij onontbeerlijk.”

Edith de Jong

GZ-psycholoog bij Marente, Leiden e.o.

 

kirsten peetoom

“Bij het Kenniscentrum vindt voor ons een belangrijke koppeling plaats tussen onderzoek en praktijk. Door het directe contact met zorgprofessionals die dagelijks werken met jonge mensen met dementie weten we wat er in de praktijk speelt. Ook kunnen we onze onderzoeksresultaten delen, en soms samen testen. Dit is heel waardevol voor het effectief verbeteren van de zorg en ondersteuning voor de doelgroep.”

Kirsten Peetoom

Post-doc onderzoeker bij Alzheimer Centrum Limburg

Sluiten